Uw Boomstronk Laten Verwijderen?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van boomstronken, inclusief wortels. Het verwijderen van een stronk is nodig als er ter plekke gebouwd of bestraat gaat worden. Vaak wordt deze dienst ook uitgevoerd na het kappen van bomen. Wanneer er gras wordt gelegd, doet u er verstandiger aan om een stronk te verwijderen.  In andere gevallen is het niet altijd nodig om de stronk volledig te verwijderen. Het is goedkoper om de stronk te laten staan. U heeft twee opties, die hieronder worden beschreven.

Boomstronk verwijderen

  • Als de stronk groter is, kunnen we die wegfrezen met een stobbenfrees. Met deze krachtige machine wordt de stronk volledig vermalen tot een diepte van 20 cm.

Wanneer de stronk niet wordt verwijderd

  • De stronk kan u laten zitten in de grond. De natuur verwijdert de stronk gratis voor u, al kost dat wat tijd. Wij kunnen gleuven in de stronk zagen, zodat er water in blijft staan waardoor het rottingsproces sneller verloopt.
  • U kunt twee of drie Klimop plantjes (Hedera helix) naast de stronk plaatsen. Deze planten pakken de stronk in en onttrekken hem fraai aan het zicht. Hierbij kan de stam kort boven het maaiveld afgezaagd worden.
  • Wij kunnen een gat in de bovenkant zagen, waar u dan een plant in kunt zetten. De stronk functioneert als plantenbak en als voedingsbron. Uiteindelijk verteren de wortels van de plant de stronk. Hierbij is het noodzakelijk dat de stam niet te lang wordt gelaten.
  • Als er circa 1.50 meter stam blijft staan, kunt u daar een vogelvoederhuisje op plaatsen. Als de stam dik genoeg is, kunnen wij er zelfs een voederhuisje in zagen, met naar keuze een puntdak of een zadeldak.
Offerte aanvragen

Telefonisch contact:
+31 639823136