top of page

Uw boom laten snoeien?

Is de boom in uw tuin te groot of te dicht geworden?  Prijs boom snoeien? Boom laten snoeien kosten of bomen laten snoeien? Wij hebben ruime ervaring met het snoeien van bomen, ook voor u op onmogelijk lijkende plekken en situaties. Wij zorgen op deskundige wijze ervoor dat de levenscyclus van de boom wordt verlengd en verwijderen gevaarlijke takken. Boom- en Groenverzorging is elk moment in het jaar beschikbaar om de snoei te laten plaatsvinden.

Technieken
Bij bomen snoeien maken wij gebruik van de onderstaande 
klimtechnieken:

 • Lichtsnoei
  Bij het boom snoeien halen wij takken tussen de boom uit, waardoor de boom minder dicht wordt en er meer licht doorheen straalt. De boom vult de open plekken vervolgens zelf op en in de loop van jaren groeit de boom dichter.

 • Opsnoeien
  Wij verwijderen de onderste takken van de boom, waardoor er meer ruimte en licht onder de boom verschijnt. De hoogte van de boom blijft onveranderd.

snoeien2.jpg
snoeien1.jpg

 • Vormsnoei
  Wij verwijderen of korten takken in, waardoor er een nieuwe vorm ontstaat naar uw wens.

 • Toppen
  Wij halen de top uit de boom als deze te hoog is geworden.

 • Kandelaberen
  Wij snoeien de takken terug tot op enkele hoofdvertakkingen. Dit is een gebruikelijke manier om, bijvoorbeeld wilgen in de wintermaanden te snoeien. Deze techniek wordt vaak toegepast bij het snoeien van elk soort bomen.

Neem contact op als u meer wilt weten over ‘boom laten snoeien kosten’, ‘kosten bomen snoeien’, ‘boom snoeien prijs’, ‘prijs bomen snoeien’ of als u andere vragen hebt.

Of bel / Whatsapp direct:

+31 639823136

bottom of page